donderdag 27 oktober 2011

DRINGEND ! Een vraag over Kaatje van 'Kaatje en Kamiel'

Mijn kleindochtertje wil graag een' ridderpak' .
Maar dan zo'n pak dat Kaatje recent droeg op televisie.

Wie helpt me aan een foto van Kaatje in haar ridderpak ?

Ik probeer een linkje (foto) te zetten naar Kaatje-ridder :


6 opmerkingen:

Nicole Claudia zei

Hallo,

Mijn trickmarker ligt op kantoor, dus ik ben gewoon gaan stikken zonder "patroon" op de stof.

Met trickmarker is het zo gepiept. Tekenen en stikken. Ook een stuk makkelijker en sneller om twee zakdelen hetzelfde te krijgen. Hahaha, de eerste zak stikken is niet zo lastig, maar nummer twee. Ik heb de eerste toen maar op z'n kop gelegd, zodat ik de achterkant een beetje als hulpje had om te kijken.

Groetjes, Collie

P.S. Ik kan je niet helpen met een ridderpak van Kaatje. Ik heb even gegoogled, ik weet inmiddels wel wie Kaatje is... ben er geloof ik een beetje uit, hahaha, wat kleine kindjes televisie betreft. Succes, hopelijk heeft iemand een tip.

Omi zei

Misschien een tip (ken de serie niet, mijn kleindochters zijn alweer iets verder); google of afbeeldingen en vermeld als zoekterm; Kaatje en Kamiel.
Ik kwam heel veel plaatjes etc. tegen, maar geen idee wat je precies zoekt.

Omias maaksels zei

Het bewuste ridderpak is niet meer gespot sedert de uitzending van een tiental dagen geleden.
Mijn kleindochtertje zei meteen tegen haar mama dat ze graag zo'n pak zou willen hebben...maar haar mama (mijn dochter) kon, ondanks veel zoeken ; het plaatje nog niet naar mij linken.

mama saartje zei

ik denk dat je dit pak zult bedoelen: http://video.ketnet.be/cm/ketnet/ketnet-mediaplayer/2.10798/2.10800/1.1039917 (wel een beetje maar, maar beter laat dan nooit)

Omias maaksels zei

Hallo mama saartje ,
Ik heb de link eerst naar mijn dochter gestuurd om te checken of het de juiste link was.
Ja , dus !
Joepie !
't Is nu wel wat te laat om dit klaar te krijgen voor Nieuwjaar....maar vermoedelijk zal het bewuste ridderpak hier nog wel gemaakt worden.
Héél erg bedankt !

Omias maaksels zei

Wie het pak wil zien moet wel een eindje blijven kijken...het is de grijze jurk met lange mouwen /rolkraag/letter K in gele applicatie + houder voor het zwaard van kaatje aan de brede ceintuur.