zaterdag 7 november 2009

Garderobe voor klaspop Jules

Klaspop Jules kwam logeren...
De kindjes uit de klas van mijn kleindochter én de juf natuurlijk ook ; vroegen me om wat nieuwe kleertjes te maken voor Jules.Dit is het resultaat van heel wat uurtjes denk-en naaiwerk .
Jules heeft nl. een uitgesproken dikke nek....en ik ben geen expert in patroontekenen.
Ik ben redelijk tevreden over het resultaat : 2 pyjama's ; een home-pak ; een feestset ; een fluohesje en een warm vest en sjaal.
Wel jammer dat de dikke trui (in mousseskin..vreselijk om naaien) en de regenjas (in camouflagestof die veel te veel rafelde)...de vuilnisbak in moesten .

4 opmerkingen:

 1. Waaw! Zo mooi! En nog veilig ook, zo'n fluojasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie outfits, Jules zal wel heel erg gelukkig zijn. Hebt u toevallig een patroontje (of afmetingen) van het fluohesje. Mijn dochter verjaart en aangezien jules geen koekjes kan eten wou ik hem graag zo'n hesje cadeau doen (ze zitten nu volop in de fluo-actie...). Helaas blijft Jules altijd in de school waardoor ik zelf geen afmetingen kan nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie outfits, Jules zal wel heel erg gelukkig zijn. Hebt u toevallig een patroontje (of afmetingen) van het fluohesje. Mijn dochter verjaart en aangezien jules geen koekjes kan eten wou ik hem graag zo'n hesje cadeau doen (ze zitten nu volop in de fluo-actie...). Helaas blijft Jules altijd in de school waardoor ik zelf geen afmetingen kan nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het spijt me dat ik jou- door omstandigheden- momenteel geen maten/patroontjes kan doorgeven ; maar ik kan je wel verder helpen , want ik heb de maten ook doorgegeven op een Facebook-groepje. Als je je daar aanmeldt zal je wellicht ook bruikbare patroontjes vinden. Het groepje noemt : 'kleertjes voor Jules de klaspop'. Succes gewenst !

  BeantwoordenVerwijderen